Over Solled

Erkend installateur groene energie

Solled is een erkend installateur voor tal van energieoplossingen. Met onze expertise op het vlak van zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen voor elektrische voertuigen, infraroodverwarming en LED-verlichting staan wij u bij in uw zoektocht naar een efficiënter energiebeheer.

Meer dan 15 jaar ervaring

Solled werd opgericht in 2008 door Bart Vermeersch en heeft als installateur van fotovoltaïsche zonnepanelen, thuisbatterijen, infraroodverwarming en LED-verlichting reeds meer dan 15 jaar ervaring. Dankzij ons uitgebreide advies en grondige kennis, bouwden we een sterke reputatie op.

Bewust met energie

Solled is méér dan een bedrijf dat energieoplossingen verdeelt of installeert. Wij werken met de beste kwaliteitsproducten en zoeken steeds naar de beste formule voor uw behoeften. Daarom komen we steeds persoonlijk bij uw langs voor een analyse en werken we een voorstel op maat uit.

Solled voor bedrijven

Bedrijven die zich bewust zijn van de komende energiemaatregelen vinden vandaag reeds vlot de weg naar Solled. Zij beseffen dat het belangrijk is om nu al bezig te zijn met de doelstellingen voor de komende decennia. Onze experts begeleiden hen graag bij die zoektocht en denken mee om een oplossing op maat te vinden.

Solled voor particulieren

Onze experts komen bij u langs en luisteren in eerste instantie naar uw verhaal en uw noden. U mag dus steeds rekenen op deskundig advies en professionele knowhow bij uw energievraagstuk.

Maak nu een afspraak met onze experts