LED verlichting

Met de juiste belichting laat u producten veel beter tot hun recht komen of stuurt u klanten in een bepaalde richting dankzij de juiste sfeer. Maar ook uw medewerkers voelen zich beter op de werkvloer bij aangenaam licht. Elke situatie vraagt dus om aangepaste verlichting. Wij zetten graag onze beste oplossingen voor uw bedrijf in de spotlight.

Hoe LED-verlichting kiezen?

Bij het kiezen van LED-verlichting zijn er een aantal zaken die u in overweging dient te nemen. Hoeveel lichtpunten plaats ik? Waar plaats ik ze en in welke kleurtemperatuur?

LED-verlichting voor de juiste werkomgeving

Verlichting is meer dan alleen lampen. Bij Solled helpen we u om de perfecte balans te vinden tussen lichtniveaus, kleurtemperaturen en lichtverdeling. Zo geniet uw bedrijf van de best mogelijke verlichting om de productiviteit te verhogen, uw producten te verkopen of een aangename werksfeer te creëren.

Vertrouw op onze expertise

Wij volgen de markt van de verlichting al jarenlang op de voet. Solled is dan ook gespecialiseerd in industriële LED-verlichting en LED-verlichting voor kantoren, winkels, toonzalen, horeca, parkings en nog veel meer. We passen onze knowhow graag toe in uw bedrijfsruimtes.

Onze gediplomeerde verlichtingsadviseur helpt u bij het kiezen van de juiste verlichting voor uw bedrijf. Ook geven wij advies of voeren we een gedetailleerde lichtstudie uit.

Bent u zelf installateur van verlichting, dan kan u bij ons terecht voor de aankoop van LED-verlichting en -armaturen.

Onze realisaties

Bekijk wat we voor andere klanten deden en hoe we voor hen een oplossing op maat verzorgden.

Tevreden klanten getuigen

Heeft u een vraag?

U vindt hier het antwoord op de vaakst gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen?
Neem gerust contact op, we helpen u graag verder.

Voor industriële locaties in België biedt LED-verlichting niet alleen energiebesparing en verminderde onderhoudskosten, maar ook betere lichtkwaliteit die cruciaal is voor precisiewerk. LEDs verbeteren de werkomstandigheden en kunnen de veiligheid op de werkvloer verhogen door consistente en bestuurbare verlichtingsopties.

De Belgische overheid biedt via regionale steunprogramma’s, zoals premies voor energiebesparing in Vlaanderen, financiële ondersteuning aan bedrijven die investeren in energie-efficiënte verlichting zoals LED’s. Dit verlaagt de drempel voor initieel hogere investeringskosten.

Belgische bedrijven die overstappen op LED-verlichting kunnen tot 80% besparen op hun verlichtingskosten, afhankelijk van de voorgaande verlichtingstechnologie. De lange levensduur en laag energieverbruik van LED’s verminderen zowel energiekosten als vervangingskosten.

LED-verlichting kan een positieve impact hebben op de productiviteit van werknemers door het verbeteren van de lichtkwaliteit en het verminderen van vermoeidheid van de ogen. Betere verlichting kan leiden tot verbeterde concentratie en minder fouten, wat bijdraagt aan een efficiëntere werkomgeving.