Zonnepanelen voor bedrijven

Bedrijven worden steeds meer geconfronteerd met strenge energiebesparende maatregelen. Zo moeten bijvoorbeeld de grootverbruikers tegen einde juni 2025 verplicht 10 procent van hun dak voorzien hebben van zonnepanelen. Vaak zitten zij echter nog met verouderde infrastructuren of praktische problemen. Het kiezen van de juiste zonnepanelen voor bedrijven vraagt daarom de nodige kennis.

Hoe kiest u de juiste zonnepanelen voor uw bedrijf?

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom voeren onze experts een bedrijfsspecifieke simulatie uit en zetten ze een gedetailleerd verbruiksprofiel op. Deze informatie is cruciaal voor het ontwerpen van een installatie die perfect aansluit bij uw behoeften en doelstellingen.

Op basis daarvan creëren onze ingenieurs op maat gemaakte installaties voor een maximaal rendement. Wij nemen uw zorgen weg door een naadloze integratie van duurzame oplossingen in uw bedrijfsprocessen.

Wat met uw elektrisch wagenpark?

De verplichting om een elektrisch wagenpark te installeren, zet bedrijven ertoe aan om hun energiebronnen te heroverwegen. Bij Solled draait het niet alleen om slim produceren, maar ook om slim laden.

Het voeden van uw elektrisch wagenpark gaat beter met maximale groene energie dankzij zonnepanelen voor bedrijven en de combinatie met slim laden.

Duurzaamheid is niet langer een keuze, maar een noodzaak

Dat begrijpen we bij Solled maar al te goed. We begeleiden u graag naar een energieke toekomst. Met straks 20 jaar aan kennis en expertise denken we steeds met u mee voor de best mogelijke energie-oplossingen.

Solled is uw strategische partner voor een duurzame toekomst. Vertrouw op onze ervaring, toewijding en expertise om uw bedrijf naar een energie-efficiënte en duurzame toekomst te brengen.

Onze realisaties

Bekijk wat we voor andere klanten deden en hoe we voor hen een oplossing op maat verzorgden.

Tevreden klanten getuigen

Heeft u een vraag?

U vindt hier het antwoord op de vaakst gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen?
Neem gerust contact op, we helpen u graag verder.