Zonnepanelen voor particulieren

Bij Solled gaan duurzaamheid en besparingen hand in hand. De beslissing om over te stappen naar zonnepanelen is een grote stap. Je hebt ongetwijfeld heel wat vragen over het rendement, de digitale teller, de kostprijs en de technische vereisten. Wij staan klaar om je te begeleiden op je reis naar een groenere en kostenefficiënte toekomst.

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

1. Kostenbesparing

Traditionele energieprijzen kunnen schommelen. Met zonnepanelen neem je de controle over je energieproductie in handen, waardoor je minder afhankelijk bent van externe prijsfluctuaties.

2. Direct voordeel

Je haalt al voordeel uit je zonnepanelen meteen na installatie. Je energiemeter zal minder snel tellen en je ervaart de voordelen van duurzame energie.

3. Duurzame energie

Investeren in zonnepanelen is niet alleen een financiële overweging; het is ook een investering in een duurzame toekomst. Je draagt bij aan een verminderde ecologische voetafdruk en helpt mee aan het creëren van een schonere planeet voor toekomstige generaties.

Jouw zonnepanelen door SOLLED

Ons team van experts heeft straks 20 jaar aan ervaring en begrijpt dat elk gezin unieke behoeften heeft. We bieden daarom een persoonlijke benadering en creëren een oplossing op maat die aansluit bij jouw specifieke situatie en behoefte.
We komen graag ter plaatse om de situatie te bekijken, om u een gepast advies te kunnen geven.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek waarin we al je vragen beantwoorden en waarna we je voorzien van een op maat gemaakte offerte. Maak de slimme keuze vandaag en ontdek hoe zonnepanelen een investering zijn in jouw toekomst en die van de planeet.

Onze realisaties

Bekijk wat we voor andere klanten deden en hoe we voor hen een oplossing op maat verzorgden.

Tevreden klanten getuigen

Heeft u een vraag?

U vindt hier het antwoord op de vaakst gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen?
Neem gerust contact op, we helpen u graag verder.

Heeft u een jaarlijks verbruik van 3500 kWh dan plaatsen we een productie van 4200 kWh. De extra 20% aan zonnepanelen geeft uw installatie een beter en hoger rendement. Onze specialist kan een nauwkeurige berekening maken op basis van uw specifieke situatie.

U heeft geen vergunning nodig om zonnepanelen te plaatsen, tenzij u in een beschermd gebied woont of een monumentaal pand bezit. Controleer altijd de lokale regelgeving om zeker te zijn.

Zonnepanelen blijven een slimme investering. Ze verlagen uw energiekosten, verhogen de waarde van uw woning en dragen bij aan een duurzame toekomst. Met de stijgende energieprijzen en voortdurende technologische verbeteringen blijven zonnepanelen een rendabele keuze.

Vanaf 2024 zijn er geen subsidies meer voor zonnepanelen. Dit is ook positief nieuws, want dit betekent dat de investering ook rendabel is zonder. Dit heeft maar een beperkte invloed op de terugverdientijd.

Ja, ook met de digitale meter zonnepanelen zinvol. De terugverdientijd kan iets langer worden, maar u bespaart nog steeds op uw energierekening en draagt bij aan een duurzamere wereld. Bovendien zijn er andere manieren om het maximale uit uw zonnepanelen te halen, zoals het gebruik van een thuisbatterij.