Ben je klaar voor een duurzame toekomst?

We gaan steeds bewuster om met ons energieverbruik, houden ons verbruik beter in de gaten en zoeken naar manieren om energie te besparen.

Zonnepanelen en een thuisbatterij of laadpalen voor elektrische wagens zijn daardoor in opmars. Alleen vragen deze ingrepen om een grote financiële investering.

Zijn zonnepanelen rendabel?

Is een thuisbatterij nuttig?

Kan ik thuis een laadpaal installeren?

SOLLED is uw partner in groene energie.

Met onze ervaring en expertise op het vlak van zonnepanelen, batterijen, laadpalen en dynamische energiecontracten vinden we gegarandeerd een oplossing op maat van jouw gezin.

Slim produceren

Zet de stap naar een duurzame toekomst en een lagere energierekening

Slim stockeren

Haal alles uit jouw opgewekte energie op het moment dat je ze nodig hebt.

Slim verbruiken

Optimaliseer jouw verbruik dankzij onze slimme oplossingen.

Onze realisaties

Ontdek hoe we onze klanten helpen om hun energierekening te verlagen

Geniet van onze jaren ervaring en expertise

Advies op maat

Ondersteuning en
service na verkoop

Geïntegreerde oplossingen

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Tevreden klanten getuigen

Heeft u een vraag?

U vindt hier het antwoord op de vaakst gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen?
Neem gerust contact op, we helpen u graag verder.

Ja, u kunt uw laadpaal toegankelijk maken voor anderen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een openbaar toegankelijk laadpunt of door het gebruik van een deelplatform waar u de laadpaal beschikbaar stelt voor gebruik door anderen. Dit kan soms zelfs een extra inkomstenbron zijn.

Wanneer een batterij volledig opgeladen is en er wordt nog steeds energie geproduceerd door uw zonnepanelen, dan wordt de overtollige energie geïnjecteerd in het elektriciteitsnet. Raadpleeg uw huidige energieleverancier om na te gaan wat u kan ontvangen voor de teruglevering op het net.

De rendabiliteit van een thuisbatterij is in de meeste gevallen hoog. Alles hangt af van je eigen verbruiksprofiel. Daarom stellen wij een verbruiksprofiel op of gebruiken de data van je digitale teller om een goede simulatie te kunnen maken. Hoe hoger de afnameprijs van de elektriciteit en hoe lager de terugleververgoeding of het injectietarief, hoe meer rendement je kan halen met een thuisbatterij. Solled plaats al sinds 2021 thuisbatterijen en kan je dus live laten zien dat de rendementen wel hoog liggen bij een installatie met thuisbatterij.

Een dynamisch energiecontract kan voordelig zijn als u flexibel bent in uw energieverbruik en kunt profiteren van lagere tarieven tijdens daluren. Het is echter belangrijk om de mogelijke schommelingen in energieprijzen in overweging te nemen.

Heeft u een jaarlijks verbruik van 3500 kWh dan plaatsen we een productie van 4200 kWh. De extra 20% aan zonnepanelen geeft uw installatie een beter en hoger rendement. Onze specialist kan een nauwkeurige berekening maken op basis van uw specifieke situatie.

Zonnepanelen blijven een slimme investering. Ze verlagen uw energiekosten, verhogen de waarde van uw woning en dragen bij aan een duurzame toekomst. Met de stijgende energieprijzen en voortdurende technologische verbeteringen blijven zonnepanelen een rendabele keuze.