+32 53 590 110   info@solled.be   Vraag een offerte aan
Onze diensten
Plaatsing van
Zonnepanelen
Je eigen energie uit de kracht van de zon halen. We staan er vandaag de dag niet echt meer bij stil maar naast financieel interessant zijn zonnepanelen dť oplossing voor een groene duurzame toekomst.
Plaatsing van
Batterij
Of je nu al zonnepanelen hebt of niet, een batterij zorgt dat je nog meer in je eigen stroom kan voorzien en zo energiekosten kan besparen. Een batterij iets voor jou of jouw bedrijf? Ontdek het hier!
Plaatsing van
Laadpalen
Iedereen gaat elektrisch rijden. Dit betekent ook dat we op zoek gaan naar slimme laadoplossingen. Wat is voor jou de meest geschikte oplossing? Waar ga je jouw elektrische wagen opladen? Heb je misschien al zonnepanelen (en een batterij) of net niet. We houden rekening in onze oplossingen op maat met het huidig en toekomstig energiebeheer voor uw woning of bedrijf.
Plaatsing van
Infraroodverwarming
De zuinige en efficiŽnte manier om kamers in uw huis of ruimtes in uw bedrijf te voorzien van een uniek warmtegevoel zonder ingrijpende werken. Met een infraroodpaneel in tal van stijlen is het zo gefikst.
Plaatsing van
LED verlichting
De uitdrukking iets in een ander licht zien, kan jouw bedrijf misschien ook helpen in de letterlijke betekenis. Met het juiste licht kan je immers producten veel beter tot hun recht laten komen of klanten sturen.
Volg je ons al op social media?
Contacteer ons
Het contactformulier werd verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Selecteer een bestand
*
Dit veld is verplicht!

Verzenden
Solled Jouw partner in groene technologie
Vraag een offerte aan