Nood aan wat extra warmte?

De zuinige en efficiŽnte manier om kamers in uw huis of ruimtes in uw bedrijf te voorzien van een uniek warmtegevoel zonder ingrijpende werken. Met een infraroodpaneel aan wand of plafond in tal van stijlen is het zo gefikst. Ook buiten op je terras biedt infraroodverwarming de oplossing.

Hoe werkt infraroodverwarming?

Stralingsverwarming is de overdracht van warmte-energie met behulp van energiegolven. Warmte-energie in de vorm van straling beweegt altijd van een heet oppervlak naar een koel oppervlak. Denk aan de Zon, naar de aarde toe, als enige bron van warmte, die zich bevindt op 150 miljoen kilometer afstand. De zon verwarmt de aarde vanuit een fantastische afstand louter met behulp van stralingsenergie. Nog voordat de lucht warm is, kan men de warmte van de zon voelen, zoals op een heldere winterochtend, of op de top van een besneeuwde berg. Warmte van de zon ervaar je onmiddellijk – dit ervaar je wanneer de zon tevoorschijn komt van achter een wolk.

Dus misschien is het geen verrassing dat stralingsverwarming de vorm van warmte is die het meest comfortabel blijkt voor de mens; of komende van de zon, of een brandende open haard of de huidige energie-efficiŽnte discrete verwarmings-systemen.


Schade voorkomen aan de wagen? Verwarm je garage.

Is infraroodverwarming energiezuinig?

​Het grote voordeel bij infrarood verwarming is dat je een minder hoge temperatuur nodig hebt om hetzelfde warmtegevoel te verkrijgen als elke andere manieren van elektrische verwarming. Heb je zonnepanelen met of zonder een thuisbatterij dan doe je nog meer voordeel. Wil je dus op een efficiŽnte manier een ruimte in je huis verwarmen of wil je infraroodpanelen als bijverwarming dan zijn infraroodpanelen de ideale oplossing. Infraroodpanelen komen in tal van afwerkingen, je kan zelfs voor een spiegelend oppervlak gaan waardoor deze ook zeer interessant zijn in bvb. de badkamer.

Enkele van onze realisaties
Volg je ons al op social media?
Contacteer ons
Het contactformulier werd verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Selecteer een bestand
*
Dit veld is verplicht!

Verzenden
Solled Jouw partner in groene technologie
Vraag een offerte aan