+32 53 590 110   info@solled.be   Vraag een offerte aan

SOLLED, erkend installateur groene technologie met meer dan 15 jaar ervaring

Heb je de beslissing genomen om op jouw woning of bedrijf zonnepanelen te plaatsen? Wil je graag een thuisbatterij of is er in je bedrijf of huis infraroodverwarming nodig? Misschien wil je in jouw bedrijf of winkel ledverlichting met een voorafgaande lichtstudie. Een excellent idee, want zelfs zonder subsidies van de overheid geniet je met al deze groene technologie van een grote opbrengst die u jaarlijks heel wat centen bespaart.

Solled heeft als installateur van fotovoltaïsche zonnepanelen, thuisbatterijen, infraroodverwarming en led verlichting jarenlange ervaring. Dankzij ons uitgebreid advies en ons geroutineerd werk tegen een scherpe prijs hebben we een sterke reputatie opgebouwd. Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan.

Een beetje geschiedenis...

Solled werd opgericht door Bart Vermeersch begin 2008. Dankzij het ondernemingsschap en de expertise van de zaakvoerder kon Solled uitgroeien tot een toonaangevende KMO.

De naam Solled werd zorgvuldig gekozen omdat het bedrijf met zonnepanelen (SOLar) en met ledverlichting (LED) destijds gestart is. In een volgende faze werd de infraroodverwarming hieraan  toegevoegd. Infrarood is een ‘zuinige’ verwarming op elektriciteit, vandaar de slogan van het bedrijf “Bewust met Energie”. De jongste jaren werd ook de installatie van thuisbatterijen als expertise toegevoegd.

Of het nu gaat over zonnepanelen, LED verlichting, infraroodverwarming of thuisbatterijen, de persoonlijke accenten van de zaakvoerder zijn in alle takken en in alle aspecten van het bedrijf voelbaar. Met een zorg die aanleunt bij perfectie krijg je als klant steeds dat extraatje meer.

Solled is méér dan een bedrijf dat producten verdeelt of installeert. Wij werken met de beste kwaliteitsproducten. Wat voor een ander bedrijf werkt, is niet noodzakelijk de beste oplossing voor jou. Daarom maken we een analyse en vertellen we je wat, waar én waarom dit de ideale oplossing is voor jou.

De Early Adopters tussen de bedrijven vinden vandaag reeds de weg naar Solled omdat energie nu eenmaal aan belang wint én Solled graag voorop loopt als het gaat om innovatie.
Voor andere bedrijven die een aanvraag indienen gaat er vaak een wereld open bij een persoonlijk contact met de zaakvoerder of een van onze medewerkers.

Solled komt naar jouw bedrijf, project of privéwoning kijken en luistert in eerste instantie naar jouw verhaal, jouw noden. Solled kijkt met andere ogen naar jouw (bedrijfs)omgeving en voegt hier haar expertise aan toe.

De plannen, de lichtstudies, de prijsoffertes die op deze manier ontstaan, betekenen voor jou (als particulier of bedrijf) steevast een meerwaarde omdat ze ‘to the point’ en ‘op maat’ zijn.

Als je jouw project aan Solled toevertrouwt dan ben je niet enkel prijsbewust maar vooral energie-gerust …

Volg je ons al op social media?
Contacteer ons
Het contactformulier werd verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Selecteer een bestand
*
Dit veld is verplicht!

Verzenden
Solled Jouw partner in groene technologie
Vraag een offerte aan