LED verlichting, de energiezuinige verlichting

Dat leds minder verbruiken dan de traditionele verlichting weet je wellicht wel al. Maar misschien zal je net als menig ander ondernemer bij het opmaken van een rendabiliteitsstudie toch erg verrast zijn door de grote omvang van de potentiële besparing. Ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen bij het opstellen en uitwerken van een performante lichtarchitectuur.

Berekening besparing met led verlichting, een realistisch voorbeeld

Stel. In een magazijn of winkel hangen 200 TL lampen van 58 W dewelke vervangen worden door 200 led-tubes van 24 W. De tubes branden 10 uur per dag, 260 dagen per jaar. Dankzij de vervanging door LED lampen daalt het elektriciteitsverbruik van 139,20 kWh naar 48 kWh per dag. Of van 36192 kWh naar 12480 kWh per jaar. Minder dan de helft dus. De TL-lampen hebben een levensduur van 5.000 brand-uren, in vergelijking met 50.000 brand-uren voor de LED-tubes. Een bijkomend voordeel van de langere levensduur is de dalende onderhoudskost, iets wat vaak over het hoofd wordt gezien. Het bedrijf uit ons voorbeeld bespaart jaarlijks meer dan € 6000 aan elektriciteit, hun investering in LED verlichting is terugverdiend in minder dan 1 jaar tijd.

Vraag jouw vrijblijvende offerte aan voor LED verlichting

Overweegt jouw bedrijf om energiezuinige verlichting te plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij nemen graag de tijd om al jouw vragen omtrent het rendement van led verlichting voor jouw onderneming te beantwoorden. We denken met je mee over de juiste keuze van verlichting en geven je alle nodige informatie, zodat u de juiste beslissing kan maken. Ben jij onze volgende tevreden klant?

Volg je ons al op social media?
Contacteer ons
Het contactformulier werd verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Selecteer een bestand
*
Dit veld is verplicht!

Verzenden
Solled Jouw partner in groene technologie
Vraag een offerte aan