Lichtplan installatie LED verlichting

Lichtarchitectuur is geen luxe. Wij maken een lichtplan voor jouw zaak of bedrijf.


voorbeeld lichtplan

Met licht kun je sturen. Een aangepaste verlichting kan producten er aantrekkelijker doen uitzien, klanten een aangenaam gevoel bezorgen en de juiste associaties oproepen om hen in een koopstemming te brengen. Met de juiste verlichting in jouw winkel of toonzaal verkoop je meer. Sfeervolle horecaverlichting laten jouw gerechten er lekkerder uitzien. Aangename kantoorverlichting zorgt voor meer werkplezier. Goed gespreide verlichting op een parking verhoogt de veiligheid. Een degelijk en doordacht lichtplan is voor elk bedrijf een noodzaak.

Wij zijn gespecialiseerd in led verlichting voor bedrijven

Wij volgen de ontwikkelingen op de markt van de led verlichting al jarenlang. We specialiseerden ons in het installeren van industriėle led verlichting, werkverlichting, kantoorverlichting, winkelverlichting en horecaverlichting. Onze opgedane know-how passen we met genoegen toe in jouw bedrijfsruimtes. Bij Solled kan je zowel armaturen als de led lampen kopen. Sommige verlichtingsarmaturen hebben geen aparte lamp meer maar bevatten enkel de leds, wat de kostprijs ten goede komt. Onze verlichtingsadviseur komt graag langs in jouw bedrijfspand om je gepast advies te geven en werkt  eventueel samen met jouw architect of installateur een lichtplan op maat uit.

Ook upgraden naar duurzame led verlichting is geen probleem

Heb je een fabriekshal, een kantoor, een winkel of een andere bedrijfsruimte waar de verlichting minimum 10 uur per dag brandt? In dat geval kan je zelfs 50% tot 80% besparen op je verlichtingsfactuur door over te schakelen op led verlichting.

Led lampen gaan veel langer mee dan bijvoorbeeld de traditionele lampen. Leds hebben een levensduur van 35.000 tot 50.000 branduren. Dit is minimaal 10 uur per dag gedurende 10 jaar. Je bedrijf hoeft met led verlichting minder vaak geld en tijd te investeren in de vervanging van de lampen.

Vraag jouw vrijblijvende offerte aan voor LED verlichting

Heeft jouw onderneming interesse in duurzame verlichting? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om al jouw vragen omtrent het opstellen van een degelijk lichtplan te beantwoorden. We denken met je mee over de juiste keuze van verlichting en geven je alle nodige informatie, zodat je de juiste beslissing kan maken. Ben jij onze volgende tevreden klant?

Volg je ons al op social media?
Contacteer ons
Het contactformulier werd verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Selecteer een bestand
*
Dit veld is verplicht!

Verzenden
Solled Jouw partner in groene technologie
Vraag een offerte aan